1. 2013-2014 Eğitim-Öğretim yılı Bahar Dönemi sonu itibari ile mezun olan öğrencilerimizin Pedagojik Formasyon Eğitimi için ÖSYM tarafından kabul edilen kontenjansayısı 500 olarak belirlenmiştir.
  2. Üniversitemize verilen 500 kontenjanın %25’i zorunlu olarak üniversitemiz dışından gelecek öğrencilere ayrılmıştır. Bu öğrencilere ayrılan 125 kişilik kontenjan dolmadığında kendi öğrencilerimiz yedek listeden alınacaktır.
  3. Harran Üniversitesi öğrencilerine tanınan 375 kişilik kontenjandan Fen Edebiyat Fakültesi (307 kontenjan), İlahiyat Fakültesi ve Sağlık Yüksekokulu (Hemşirelik Bölümü) öğrencileri yararlanacaktır.
  4. Fakültemize tanınan kontenjana göre yapılacak sıralamada mezuniyet not ortalamaları esas alınacaktır.
  5. Fakültemize tanınan kontenjan ve mezun öğrencilerimizin sayısı dikkate alındığında öğrencilerimizin büyük bir bölümü Formasyon alabilecek durumda görülmektedir.
  6. Önkayıtlar online sistem üzerinden yapılacaktır. Bunun için Eğitim Fakültesi tarafından önümüzdeki 1-3 gün içerisinde gerekli duyuru yapılacaktır. Kontenjan dahilinde öğrencilerin GNO’ları esas alınarak yapılacak sıralama sonucunda kesin kayıtlar yapılacaktır.
  7. Formasyon Eğitimi muhtemelen Ağustos ayının ilk haftasından sonra başlayacaktır.

     03.07.2014
Prof. Dr. Nihat Dilsiz
       Dekan

BOLOGNA

 

FAKÜLTEMİZ TANITIM FİLMİ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2021-2022 TANITIM FİLMİ

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ, İSTEK, ŞİKAYET, BİLGİ TALEBİ)

SOSYAL MEDYA