Üniversiteye yeni başlayan ve ara sınıflarda okuyan öğrenciler için "KYK kredi ve burs başvurusu" başladı. Peki öğrenciler burs başvurularını ne zaman yapabilecek? Bakan Kılıç müjdeyi Twitter'dan verdi...

Üniversite öğrencilerinin öğrenimleri boyunca doğacak ihtiyaçları karşılamak için talep edeceği KYK kredi ve burs başvuruları başladı.Kredi ve Yurtlar Kurumu tarafından her yıl yüz binlerce öğrenciye tahsis edilen öğrenim kredisi ve başbakanlık bursunun bu dönemki başvuruları için Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Twitter hesabından müjdeyi verdi. Burs/ Kredi için; yurt içinde okuyan öğrenciler, KKTC'de okuyanlar ve diğer yabancı ülkelerde önlisans, lisans, yüksek lisans ve doktora yapan öğrenciler e-devlet üzerinden veya kyk.gsb.gov.tr adresinden başvuru yapabilecek.

Bakan Kılıç başvuruların, 12 Ekim Çarşamba günü saat 23.59'da sona ereceği kaydedildi.

YURTİÇİ ÜNİVERSİTELERİ BURS/KREDİ BAŞVURUSU İÇİN TIKLAYINIZ