İşlerin ilerlemesi için idari ve akademik personelle  öğrencilerin bir bütün olması gerektiğine inanan Dekan Prof. Dr Akan 24.10.2016'da Fen Edebiyat Fakültesi Dekanlığındaki idari personelle toplantı gerçekleştirdi.  Toplantıya Dekan Yardımcıları, Fakülte Sekreteri, İdari ve Fakülte şefleri, Bölüm Sekreterleri, Satın Alma ve Ayniyat memurları, Tahakkuk memurları ve teknisyenler katıldı.
            İdari personelle öğrencilerin bir aile gibi olması gerektiği, mesaiye dikkat edilmesi, yazışmaların zamanında yetiştirilmesi gerektiği gibi hususlar aktarıldı. Bu toplantıda göreve geldiğinden beri fakültede yapılan üç aylık faaliyet ve yenilikler sunum olarak aktarıldı. Bu çerçevede aşağıdaki konulara ve yeniliklere değinildi:
            -Sınıfların Eğitim- Öğretime hazır hale getirilmesi
            -Akademik yılı Açılış Etkinliklerinden söz edildi.
            -Yerel ve Ulusal basında yer alan Fakültedeki haberler gösterildi.
            -Fakültedeki kat yerleşim planları ve tabelaların güncellenmesi hususuna değinildi.
            -Bölümlerle tanışma ve Hoş geldiniz Toplantıları anlatıldı.
            -Değerlendirme Anketinden söz edildi.
            -Fakültenin değişik birimlerinde yapılan boya badana ve onarım işlerinden bahsedildi.
            -Fakültede başlayacak olan Türk- İslam kursu hakkında bilgilendirme yapıldı.
            -Fakültede yeni açılan internet merkezi ve bilgisayar merkezinin hizmete sunulması
            -Fakültemizdeki sosyal medya hesaplarının açıldığı hususlarında bilgi verildi.