5 Eylül 2019 tarihli Harran Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim-Öğretim ve Sınav Yönetmeliğine (Yeni Yönetmelik) geçmek için başvuru formunu eksiksiz doldurmanız zorunludur. Başvuru formunun çıktısını alıp imzaladıktan, tüm bilgilerinizi doğru ve eksiksiz olarak doldurduktan sonra formu sisteme yüklemeniz gerekmektedir. Eksik/hatalı bilgi girilen veya imzalı olmayan başvuru formları dikkate alınmayacaktır. Başvuru tarih aralığında olmak şartıyla başvurunuzu istediğiniz zaman "Başvuru İptal" butonuna tıklayarak iptal edebilirsiniz. Başvuru süresi bittikten sonra onaylanmış taleplerin iptali ve yeni başvuru talepleri kesinlikle dikkate alınmayacaktır. Bu nedenle yeni yönetmeliğin dikkatlice incelenmesi ve başvuruların ona göre yapılması önemle rica olunur.

Başvurular 7-18 Eylül 2020 tarihleri arasında yapılacaktır.

Başvuru Formunu İndirmek İçin Tıklayınız.

Yeni Yönetmeliğe Erişmek İçin Tıklayınız.

Başvuru Sistemine Erişmek İçin Tıklayınız.