Fakültemiz Coğrafya Bölümü, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün destekleriyle Harran Üniversitesi Osmanbey Kampüsü'ne 500 adet çam fidanı dikildi.
Fidan dikim törenine Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ekrem BEKTAŞ, Dekan Yardımcısı Doç Dr. M. Sait ŞAHİNALP, Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Necmettin ELMASTAŞ, Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat BENEK, Sosyal Bilimler Enstitü Müdür Yardımcısı Doç. Dr. Veysi GÜNAL, Coğrafya Bölümü Öğretim Üyeleri, Doktora, Yükseklisans, Lisans Öğrencileri katıldı.
Coğrafya Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sedat BENEK, yaptığı konuşmada 21 Mart gününün önemine dikkat çekerek etkinliğe katılan paydaşlara teşekkür etti. 21 Mart hem baharın gelişi, hem gece ile gündüzün eşit olması hasebiyle fidan dikmenin anlamına vurgu yaptı.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ekrem BEKTAŞ yaptığı konuşmada fidan dikmenin Üniversitemiz, şehrimiz için ne kadar önemli olduğunu vurgulayarak, iklim değişikliğine olumsuz etkilerini engellemeye olan katkısına dikkat çekerek, etkinliğe katılanlara teşekkür etti.
Daha Sonra fidan dikimi gerçekleştirildi.