Fakültemiz Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü ile Konservatuar öğrencilerinin birlikte hazırlayıp sundukları “Şiir ve Türkü Şöleni” 16 Nisan Salı günü saat 13.00’da yapıldı. Program, koordinatör Doç. Dr. Levent Bilgi ve Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanımız Prof. Dr. Ekrem Bektaş’ın açılış konuşmaları ile başladı. 
Programda Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri fon ve canlı müzik eşliğinde şairlerimizden şiirler seslendirdiler. Konservatuar öğrencileri sazları ve şarkıları ile hem şiirlere eşlik ettiler, hem de söyledikleri türkülerle seyircileri coşturdular. 
Öğrencilerimizin şiir ve şarkılarıyla katıldığı programda Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğretim elemanlarından Doç. Dr. Levent Bilgi ve Öğrt. Gör. Hasan Akçay da kendi şiirlerini seslendirdiler. Programı maddi ve manevi anlamda destekleyen Fakülte Dekanımız Prof. Dr. Ekrem Bektaş ve Bölüm Başkanı Prof. Dr. Kaplan Üstüner program sonunda öğrencilere teşekkür belgelerini verdiler.
Edessa Tv ve Duru Tv tarafından kaydedilen program her iki televizyonda da yayınlandı. Program sonunda televizyon muhabirleri Dekanımız Prof. Dr. Ekrem Bektaş, Doç. Dr. Levent Bilgi ve Öğrt. Gör. Hasan Akçay ile birer röportaj yaptılar.










 
 

BOLOGNA

 

FAKÜLTEMİZ TANITIM FİLMİ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2021-2022 TANITIM FİLMİ

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ, İSTEK, ŞİKAYET, BİLGİ TALEBİ)

SOSYAL MEDYA