Harran Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi 2016-2017 akademik ders yılının güz döneminde bölümlerinde dereceye giren öğrencilerine başarı belgeleri düzenlenen bir törenle dağıtıldı. Fen-Edebiyat Fakültesi Küçük Amfisinde yapılan törene Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan, dekan yardımcıları, bölüm başkanları, öğretim elemanları, öğrenciler, yakınları ve çok sayıda davetli katıldı.
Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan törende yaptığı konuşmada öğrenciler ve onların başarılarında katkısı bulunan ailelerini ve hocalarını kutladı. Bu tür etkinliklerin öğrencilerle daha çok bir arada olmak ve onlarla kaynaşmak açısından kendileri açısından önemli olduğunu belirten Dekan Prof. Dr. Akan, ‘’Bu tür etkinlikler hem bizdeki hem de öğrencilerdeki heyecan ve motivasyonu artırıyor. Sizleri göstermiş olduğunuz başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Umarım derslerinizde göstermiş olduğunuz bu başarınızı manevi ve ahlaki anlamda da gösterip toplumumuza ve ailenize faydalı bireyler olursunuz. Hayatınızın her aşamasında bu başarılarınızı devam ettireceğinize inanıyorum’’ şeklinde konuştu.
Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan ve bölüm başkanlarının Arkeoloji, Biyoloji, Coğrafya, Matematik, Sosyoloji, Tarih ve Türk Dili ve Edebiyatı bölümlerinde derece yapan öğrencilere başarı belgelerini takdim etmesinin ardından tören toplu olarak çekilen hatıra fotoğrafı ve sonrasında davetliler için hazırlanan kokteyl ile birlikte son buldu.



BOLOGNA

 

FAKÜLTEMİZ TANITIM FİLMİ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2021-2022 TANITIM FİLMİ

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ, İSTEK, ŞİKAYET, BİLGİ TALEBİ)

SOSYAL MEDYA