Fakültemiz Tarih İncelemeleri Kulübü tarafından düzenlenen "Fen-Edebiyat Fakültesi Bölümler Arası I. Münazara Turnuvası"nın ilk kısmı Sosyoloji Bölümü ile Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü arasında yapıldı. Münazarada “Online platformlarda kişisel bilgiler alınmalı mı, alınmamalı mı ?” konusu ele alındı. Sosyoloji Bölümü öğrencileri konunun “kişisel veriler alınmalı”, Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencileri ise “kişisel veriler alınmamalı” tezini savunarak izleyicilere oldukça ilgi çekici hususlar anlatmaya çalıştılar. İleri sürülen tezlerin akabinde gruplar sorularla birbirlerinin tezlerini çürütmeye çalışıp izleyicileri ikna etmeye çalıştılar. Turnuva sonucunda jürinin görüşleri ve puanları paylaşıldı. Sosyoloji Bölümü öğrencileri yarışmanın galibi olarak Turnuva’nın finaline kaldılar. 21 Mart 2022 tarihinde düzenlenecek olan münazara finali Sosyoloji Bölümü ile Tarih Bölümü öğrencileri arasında gerçekleştirilecektir.