Biyoloji kulübü olarak çevre temizliğine dikkat çekmek, çevre bilincini geliştirmek ve farkındalık oluşturmak amaçlarıyla düzenlenen Osmanbey Kampüsü Gölet çevresindeki plastik atıkların toplandığı çöp toplama etkinliği 23 Ekim 2019 Çarşamba günü 12.00-13.00 saatleri arasında gerçekleştirilmiştir. Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı önünde toplanan çoğunluğu Biyoloji Kulübü üyesi gönüllülere SKS’nin temin ettiği eldiven ve çöp poşetleri dağıtılmıştır. Katılımcılardan iki grup oluşturulmuş ve Gölet çevresindeki plastik atıklar toplanmıştır. Toplanan atıklar Ziraat Fakültesi otoparkında bulunan çöp konteynerlerine bırakılmıştır. Etkinliğe kulüp danışmanı Dr. Öğr. Üyesi Hatice AKTAŞ’ın yanı sıra Fakültemiz Dekan yardımcısı Doç. Dr. Arif PARMAKSIZ da katılmıştır.