ABD'deki Stanford Üniversitesinden John P. A. Ioannidis önderliğinde gerçekleştirilen, dünyanın en etkili bilim insanlarının sıralandığı 2020 yılı verileri güncellenmiş listesine göre, Fakültemiz Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Abdullah GÖKTAŞ, "Dünyanın En Etkili Bilim İnsanları" listesinde yer aldı. Listede nitelikli yayınların yapıldığı derginin kalitesi, makale sayısı, patent yayınlara yapılan atıflar, h-indeksi, hm-indeksi gibi göstergeler dikkate alınarak dünyadaki bilim insanları arasından c-skoruna göre ilk 190.063 ya da ilk yüzde 2'lik dilime girenler, 22 bilimsel alan ve 176 alt alana göre sınıflandırıldı. 2020 yılı güncellenmiş veri tabanına göre "kariyer boyu etki" sıralamasında 67, 549 ‘uncu sıralamasıyla listede yer alan Doç. Dr. Abdullah GÖKTAŞ, Harran Üniversitesi adına gurur tablosunda yer aldı.