Kıymetli Arkadaşlar,
 
21.01.2019 tarihi itibariyle Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığını devralmış bulunuyoruz. Kuruluşundan bu güne fakültemize emeği geçen bütün dekanlarımıza, akademisyenlerimize ve idari personelimize teşekkür ediyoruz.
Yıllardır beraber olduğumuz siz arkadaşlarımızla daha güzel, daha mutlu olacağımız ve bilimsel çalışmalarımızı daha rahat yapabileceğimiz bir fakülte arzu ediyoruz.
Gençlerimiz, öğrencilerimiz bizim evlatlarımızdır. Onlara en güzel bir şekilde yol göstereceğinize, akıl ve bilim ışığında, ahlâk ve dürüstlük ile rehberlik edeceğinize inanıyoruz.
Ülkemizin özgür düşünceli, bilimle aydınlanmış, özgüveni ve karakteri sağlam, vatanını seven, çalışkan ve kültürlü gençlere ihtiyacı vardır.
Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı olarak siz değerli akademisyenlerimiz, idari personelimiz ve öğrencilerimizin yanında olduğumuzu vurgulamak isteriz.
“Kolaylaştırın zorlaştırmayın, müjdeleyin nefret ettirmeyin” anlayışı ile elimizden gelen her konuda, eşit, adaletli, hakperest davranacağız. Sizlerin önünü açmak, size her konuda yardımcı olmak, iş kalitenize, şahsınıza ve öğrencilerimize yapacağınız hizmetlere katkıda bulunmak ve fakültemizin akademik başarısını daha ileriye taşımak istiyoruz.
Fakültemizi bir aile samimiyetiyle yönetmek arzusundayız. Her konuda katkı ve tekliflerinizi bekliyoruz.
Akademisyenlerimizin, çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin mutluluğu bizim mutluluğumuzdur.
Hepinize çalışmalarınızda kolaylıklar, başarılar diliyorum.
Saygılarımla.

Prof. Dr. Ekrem BEKTAŞ
Fen-Edebiyat Fak. Dekanı

BOLOGNA

 

FAKÜLTEMİZ TANITIM FİLMİ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2021-2022 TANITIM FİLMİ

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ, İSTEK, ŞİKAYET, BİLGİ TALEBİ)

SOSYAL MEDYA