2018-2019 Eğitim ve Öğretim yılı Bahar Döneminde mezun olacak Fakültemiz Bölüm birincilerine başarı belgeleri verilmek üzere mütevazi bir program düzenlendi. Fakültemiz Küçük Amfi'de düzenlenen programa Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Ekrem BEKTAŞ, Dekan Yardımcıları Prof. Dr. M. Sait ŞAHİNALP,  Dr. Öğr. Üyesi Arif PARMAKSIZ ve Bölüm Başkanları katıldı. Fakültemiz birincisi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü öğrencisi Ayşe ATALAY'a başarı belgesini Dekanımız Prof. Dr. Ekrem BEKTAŞ, Fakülte ikincisi Tarih Bölümü öğrencisi Gülizar ADAK'a Dekan Yardımcımız Prof. Dr. M. Sait ŞAHİNALP  ve Fakülte üçüncüsü Sosyoloji Bölümü öğrencisi Nuriye YÜCEL'e Dekan Yardımcımız Dr. Öğr. Üyesi Arif PARMAKSIZ başarı belgelerini verdi. Ayrıca Bölüm birincisi, ikincisi ve üçüncüsü olan öğrencilere de Bölüm Başkanları tarafından başarı belgeleri verildi.