Fakültemiz Bölüm Kalite Temsilcileriyle KYBS veri girişlerinin kontrolü için Dekanımız Prof. Dr. Ekrem BEKTAŞ başkanlığında Kalite Komisyonumuz tarafından online olarak üç farklı oturum halinde toplantılar düzenlenmiştir. Toplantıların gündeminde veri girişlerindeki eksiklikler hakkında ve iyileştirmelerin nasıl yapılması gerektiğine yönelik bilgilendirmelerde bulunularak, Kurumsal Veri Havuzuna veri girişlerinin gerçekleştirilmesi bağlamında açıklamalar yapılmıştır. Gündemde öğrenci, akademik personel, idari personel memnuniyet oranlarının yükseltilmesi, Kariyer-Tanıtım-Oryantasyon başlıklı seminerlerle öğrencilere yönelik faaliyetlerin düzenlenmesi, Bölüm web sayfalarının güncellenmesi hususlarında da fikir teâtîsinde bulunulmuştur.