Harran Üniversitesi Fen-Edebiyat Fakültesi tarafından idari personelin motivasyonunu ve hizmette verimliliğini artırmaya yönelik uzman hocalar Bahattin Yavuz ve Muhammed Yıldırım tarafından hizmet içi eğitim semineri verildi. Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan’ın desteğiyle fakültenin büyük amfisinde verilen “Hizmet İçi Eğitim” semineri idari personel tarafından büyük ilgiyle karşılandı.
Programının açılış konuşmasını yapan Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan, amaçlarının personelin kişisel ve kurumsal gelişimine katkıda bulunmak ve iş hayatında profesyonel nitelikler kazandırmak olduğunu belirterek, “Fen-Edebiyat Fakültesi olarak verdiğimiz bu seminerlerin temel amacı personelimizi motive etmek, üniversite-öğrenci ilişkilerinde onlara rehberlik edecek konularda bilgi ve danışmanlık sunmak için önceliği personel motivasyonu konusuna verdik. Amacımız personelimizin kişisel ve kurumsal gelişimine katkıda bulunmak ve bu doğrultuda verilecek seminerlerin öğrencilerimize ve hocalarımıza sunduğumuz hizmetlerin kalitesini arttırmaya vesile olacaklarına inanıyorum” dedi.
Diğer seminerlerden farklı olarak takım ruhunu ve liderliği geliştirmeye yönelik aktiviteler ve oyunlar içeren seminerde anlama, anlatma ve anlaşma üzerine tespitlerde bulunuldu. Takım çalışmasının iş verimini artırdığını ve istikrarlı şekilde büyümenin gerçekleştirdiğini belirten eğitmen hocalar Bahattin Yavuz ve Muhammet Yıldırım, ‘’Liderlik, takım ruhu, ortak hedef, iş akışı ve iletişimin takım çalışmasını oluşturur. Takım çalışmasıyla ortaya çıkan başarı normalde olması gerekenden daha fazladır. 1 kişi 100 birim iş yapıyorsa, 2 kişi 200 birimden daha fazla iş ortaya çıkartır. Bu nedenle takımı iyi oluşturmak ve yönlendirmek gerekir. Takım olma bilincine bir ulaşılabilirse ortaya çıkan eserin büyüklüğü takımdaki herkesi etkiler’’ diye konuştular.
Kendini tanıma ve geliştirme, iş ahlakı, sorumluluk sahibi olma, kazancı hak etme, zaman yönetimi, etkili konuşma ve dinleme, kurumsal aidiyet, takım ruhu, tüketim bilinci, iş yaşamında yapıcı tutum, ortak değerleri benimseme, iş motivasyonunda takım olmanın rolü konularının ele alındığı seminerden büyük bir keyif alan idari personel böylesine verimli ve eğlenceli bir etkinlikten dolayı Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan başta olmak üzere eğitimci hocalara ve emeği geçen herkese teşekkürlerini ifade ederek bu tür etkinliklerin devam etmesi temennisinde bulundular. Programın sonunda kendileri için hazırlanan panoya etkinlikle ilgili düşüncelerini yazan idari personel seminerin çok faydalı olduğunu belirttikleri ve pozitif yorumlarda bulundukları gözlendi.





BOLOGNA

 

FAKÜLTEMİZ TANITIM FİLMİ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2021-2022 TANITIM FİLMİ

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ, İSTEK, ŞİKAYET, BİLGİ TALEBİ)

SOSYAL MEDYA