30 Kasım-02 Aralık 2017 tarihleri arasında “Tevhidin şehri Şanlıurfa’da “I. ULUSLARARASI BİLİMLER IŞIĞINDA YARATILIŞ KONGRESİ”ne sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Değerli Bilim İnsanları,

30 Kasım-02 Aralık 2017 tarihleri arasında “Tevhidin şehri Şanlıurfa’daI. ULUSLARARASI BİLİMLER IŞIĞINDA YARATILIŞ KONGRESİ”ne sizleri davet etmekten mutluluk duymaktayız.

Bu kongrede Yaratılış gerçeği her yönüyle ele alınacak, kongrede farklı oturumlar gerçekleştirilecek ve Evrim meselesi de analiz edilecektir.

Kongre Harran Üniversitesi ev sahipliğinde Üsküdar Üniversitesiyle ortak olarak, Şanlıurfa Valiliği ve Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanlığı, GAP Bölge kalkınma İdaresi Başkanlığı, Şanlıurfa il Milli Eğitim Müdürlüğü, Şanlıurfa Müftülüğü ve Eğitim-Bir-Sen Şanlıurfa 2.Şübesi iştirakiyle yapılacaktır.

Yurt içi ve Yurt dışından çok sayıda bilim insanı davet edilecek ve konunun uzmanları bir araya gelecektir.

www.yaratiliskongresi.org

Prof.Dr. Mehmet ZELKA                                                    Prof.Dr. Hasan AKAN

Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı                             Harran Üniv, Fen Edeb. Dekanı