Harran Üniversitesi’nde okuyan öğrenciler, Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanlığı ile Türkiye Gençlik Kulüpleri Konfederasyonu’nun tarafından ortaklaşa düzenlenen "1. Geleneksel Öğrenci Buluşması" programında buluştu. 
Eğitim Fakültesi Çardaklı Kafe önünde gerçekleştirilen etkinliğe çok sayıda öğrenci, akademik ve idari personelin yanı sıra Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan ile Türkiye Gençlik Konfederasyonu Şanlıurfa İl Başkanı Yusuf Mirza Temel de katıldı. 
Öğrencilerin yaklaşan final sınavları öncesinde stres atıp motivasyonlarını artırmayı hedefleyen etkinlik fakültenin müzik grubu tarafından hazırlanan dinletilerle katılımcılara eğlenceli anlar yaşattı. Şiir ve müzik dinletilerinin sonrasında kısa bir konuşma yapan Fakülte Dekanı Prof. Dr. Hasan Akan, "Düzenlediğimiz öğrenci buluşmasıyla daha önce birbirini tanıyan ve tanımayan öğrencilerin kaynaşması sağlanıyor ve öğrencilerimizle üniversitemiz arasındaki ilişki kuvvetlendirilmiş oluyor” dedi.
Öğrencilere seslenen Prof. Dr. Akan; “Eğitimin niteliğini artırmak, sosyal kültürel faaliyetleri zenginleştirmek, ortak yaşam alanlarının daha fazla konforlu olmasına katkı sağlama noktasında sizlerin fikirleri, önerileri ve eleştirileri bizler için önem arz etmektedir’’ diye konuştu.. Konuşmasının sonunda bu güzel etkinliğin gerçekleştirilmesinde emeği geçen herkese teşekkür eden Prof. Dr. Akan öğrencilere de yaklaşan sınavlar öncesi başarılar diledi.
Geleneksel Şanlıurfa mutfağının en önemli lezzetlerinden olan çiğ köftenin ikram edildiği programda, Prof. Dr. Akan öğrencilerle ilgilenerek sorunlarını ve taleplerini dinledi. Etkinlik, toplu hatıra fotoğrafının çekilmesinin ardından son buldu.

BOLOGNA

 

FAKÜLTEMİZ TANITIM FİLMİ

HARRAN ÜNİVERSİTESİ 2021-2022 TANITIM FİLMİ

KALİTE YÖNETİM BİLGİ SİSTEMİ (ÖNERİ, İSTEK, ŞİKAYET, BİLGİ TALEBİ)

SOSYAL MEDYA